Emine Şenyaşar’ın Adalet Nöbeti 64’üncü gününde

DEM Parti Kadın Meclisi ve Toplumsal Hukuk avukatlarının ziyaret gerçekleştirdiği Emine Şenyaşar, yerel seçimlerde oy kullanmak için Pirsûs'a gideceğini, Pazartesi günü eylemini devam ettireceğini belirtti.

EMİNE ŞENYAŞAR

AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının katlettiği eşi ve iki oğlu, ayrıca zindanda tutulan oğlu için 6 yıldır “Adalet” isteyen Emine Şenyaşar ile oğlu Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Riha Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın Türk Adalet Bakanlığı önündeki eylemi sürüyor. “Adaletsizliğin merkezinde adalet mücadelemiz 64’üncü gününde devam ediyor” yazılı döviz taşıyan Emine Şenyaşar’ı DEM Parti Kadın Meclisi üyeleri ve Toplumsal Hukuk avukatları ziyaret etti.

Eylemde konuşan Emine Şenyaşar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanmak için yarın Pirsus’a (Suruç) gideceğini ve Pazartesi günü yeniden eylemine devam edeceğini söyledi. Şenyaşar, “Pazartesi yeniden burada alacağım. Oğlum serbest bırakılmayana kadar da burada nöbet tutmaya devam edeceğim” dedi.

Bakanlık önünde iftarını açan Emine Şenyaşar, ardından eylem alanından ayrıldı.